BETONG- OG TOTALENTREPRENØR TLF. 51 60 77 40

Entreprenør med bred erfaring og lokalt fokus

 

Erfaring er et fundament i en vellykket byggeprosess. Vår lange erfaring og grundige kunnskap skal komme kunden til gode allerede i planleggingsfasen. Når vi kjenner utgangspunktet, bruksområdet og kundens behov, kan vi skreddersy løsningene og tilpasse produktet optimalt. Vi ønsker å delta i utvikling av nye bygge prosesser/metoder.

Materialvalg, design og funksjonalitet. Valgene er mange – vi gir deg løsningene. Som våre medspillere har vi kvalitetsbevisste leverandører, underentreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører.

Vi har til hensikt å jobbe sikkert og planmessig. Helse, Miljø og Sikkerhet er derfor noe vi søker å integrere i alle ledd.  Vi har en overordnet målsetning å minimere alvorlige hendelser og unngå skader i våre arbeidsprosesser.

SV Betong er en betongentreprenør og totalentreprenør som er med i prosessen fra A til Å. Vi utfører arbeid primært i den sørlige del av Rogaland inkludert Stavanger, Sandnes, Klepp, Bryne og Egersund. Våre skreddersydde parkeringshus leveres komplett over hele Sør Norge.

 

PRESENTASJON AV PÅGÅENDE PROSJEKT

Apeloen Kleppe


 
bilde sv betong al2
Apeloen mai 2014
lyse neo
Gass sentral Forus
Basert på tilbudene og påfølgende avklaringer/forhandlinger har Lyse Neo AS fullført evalueringen av konkurransen, og konkludert med at SV Betong AS har det økonomisk mest fordelaktige tilbudet.
 
web sv gausel2
Boligblokk Gausel
Totalenterprise for Stavanger Boligbyggelag, som nå har skiftet navn til Bate, på Gausel. Bygging starter i 2014.
 
sv betong moldalhagen2
Møldalhagen er under arbeid
Møldalhagen på Madla er et helt nytt boligområde med en beliggenhet nær Store Stokkavatn, Stavanger Golfklubb og Amfi Madla.
 
web sv vistetunet
Vistetunet - Randaberg
Bo midt i naturen på Randaberg
 

Boliger | Offentlige bygg | Bolig- og næringsbygg | Samferdselsprosjekt | Råbygg

SV BETONG, Dreierveien 25, 4321 Sandnes. Telefon 51 60 77 40. E-post: post@svbetong.no