BETONG- OG TOTALENTREPRENØR TLF. 51 60 77 40

Entreprenør med bred erfaring og lokalt fokus

 

Erfaring er et fundament i en vellykket byggeprosess. Vår lange erfaring og grundige kunnskap skal komme kunden til gode allerede i planleggingsfasen. Når vi kjenner utgangspunktet, bruksområdet og kundens behov, kan vi skreddersy løsningene og tilpasse produktet optimalt. Vi ønsker å delta i utvikling av nye bygge prosesser/metoder.

Materialvalg, design og funksjonalitet. Valgene er mange – vi gir deg løsningene. Som våre medspillere har vi kvalitetsbevisste leverandører, underentreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører.

Vi har til hensikt å jobbe sikkert og planmessig. Helse, Miljø og Sikkerhet er derfor noe vi søker å integrere i alle ledd.  En sunn og god sikkerhetskultur er viktig for oss. Vi har en overordnet målsetning å minimere alvorlige hendelser og unngå skader i våre arbeidsprosesser.

SV Betong er en betongentreprenør og totalentreprenør som er med i prosessen fra A til Å. Vi utfører arbeid primært i den sørlige del av Rogaland inkludert Stavanger, Sandnes, Klepp, Bryne og Egersund. Våre skreddersydde parkeringshus leveres komplett over hele Sør Norge.

 

PRESENTASJON AV PÅGÅENDE PROSJEKT

Hove Gård - Sandnes


 
g0021503
Hove Gård bilde tatt mai 2015

Boliger | Offentlige bygg | Bolig- og næringsbygg | Samferdselsprosjekt | Råbygg

SV BETONG, Dreierveien 25, 4321 Sandnes. Telefon 51 60 77 40. E-post: post@svbetong.no